BOKEN - "LIVET ER..."

"Tusen takk for ord og bilder!
Du er jo et helt apotek!"
- Per Fugelli


"Hun mistede sin soulmate efter kun fem år sammen. Åse har brukt sin unike kreativitet til at transportere sorg ud i en sprudlende, livsbekræftnde og magisk bog... Bogen er til ALLE!"
- Gitte Jørgensen

 
"Boken din er meget god, du skriver godt og tankevekkende og har et budskap som jeg bejaer skikkelig. Stå på med ditt dyrekjøpte budskap som er mer enn viktig og som vil hjelpe andre i deres situasjon.”  
- Per Anders Nordengen

 

“Du har skapt en perle av en bok som berører meg sterkt. En bok som gir inspirasjon, glede og ettertanke. Boka di er helt annerledes enn alle andre bøker jeg har lest om det å mestre livet. Helt enkelt genial, og tvers gjennom ekte. Varm takk!”  
- Ann-Magret Røsten Vedal

"Du formidlar livshjelp til menneske i alle livsfasar! Og på ein slik fantasifull, glad og berekraftig måte! Ufatteleg mange har bruk for "dytten", inspirasjonen og endringa i sitt tankesystem som du - og boka - gir hjelp til!" 
- Astrid Skår

"Eg jobbe på bygdå med folk slite med rus og psykiske lidelser. De bøkene me har om sånne tema e tørre som knekkebrød. Så komme du å lage någe så vakkert øve någe så e så tøft. Bokå di e etterlengta- har bare ikkje visst det før. Tusen takk :) "    
Tone Birte Egenæs

“Du er fantastisk! Du løfter andre opp og gjør oss rikere! Og – du setter ord på ting som er vanskelig å sette ord på!”  
- Anne Sæther Kulander

”Jeg ble veldig inspirert og tenker at det var mye jeg kan bruke i samtaler med ungdom og mødre, som er mine hovedfokus;-)
Helsesøster

”Eg arbeider i ungdomspsykiatrien. Tenkjer boka og korta kan brukast i arbeidet mitt med kognitiv terapi.”   
G.E


Foredrag

"Vi ble alle grepet av din livsnære framstilling. Du klarte å skape bevegelse med et budskap som handler om det å være menneske. Noe som sitter igjen hos mange av oss er det du formidlet om å fokusere på det som er godt, tross alt - også når vi har det tøft. Takk til deg igjen!" 
- Berit Hanasand. Foredrag Stavanger Universitetssykehus  

"Åse Frafjord Johnson sitt foredrag byggjer på sjølvopplevde hendingar, og
gjev både innsikt og refleksjon i det å møte livet når det er vanskeleg. Åse legg stor vekt på aktive val som eti verkemiddel i prosessen. Foredraget er åpent og ærleg, og gjev inspirasjon til oss alle."

- Asle Torland, direktør Jæren DPS 

”Avd. Nyvoll fikk en god vitamininnsprøyting og ord til ettertanke i møte med Åse Frafjord Johnson. Det var innspill som vi kan bruke som privatpersoner, i møte med kollegaer og i møte med våre brukere. Det å velge fokus, å ta bevisste valg. Hva gir oss energi og hva tapper oss for energi. Et veldig godt foredrag som kan anbefales til andre.”
- Janne S. Magnussen, avd.leder Psykisk Helse, Randaberg kommune

"Åse Frafjord Johnson bruker sin egen livserfaring på en måte som kan hjelpe andre til å finne håp og styrke. Gjennom ord og illustrasjoner formidler hun hvordan hun har valgt å kjempe for å ha det godt selv når livet er vondt."  
- Maggi Hatløy, daglig leder Kirkens Bymisjon

“Et godt og gripende foredrag. Du er en fantastisk formidler. Det å fokusere på gleden midt i sorgen er ingen lett oppgave, men du beviser til gangs at det går an. Og ikke minst - du smitter!
- Beate Bang Haagensen

"Et åpent og ærlig foredrag. Jordnært og med fokus på kjernen til en god dag og et godt liv. Uansett livssituasjon, god eller mindre god, er dette gode og aktuelle ord. Tegningene er supre og beskrivende, hjelper oss til å bære budskapet med fra morgen til kveld."
- Kursdeltaker